Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Καταστρέφουν την χώρα και εξοντώνουν τον πληθυσμό!


Είμαι εκνευρισμένος και νιώθω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του δεν καταλαβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία. Δεν διαβάζουν εφημερίδες και περιοδικά, δεν βλέπουν τηλεόραση, δεν ακούνε τα ραδιόφωνα, δεν νιώθουν την αγωνία των πολιτών που έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω; Δεν έχω όρεξη να δώσω συμβουλές. 

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτή η κυβέρνηση οδηγείται προς την αυτοκαταστροφή. Μαζί της όμως συμπαρασύρει και τον τόπο. Καταστρέφει την χώρα. Ανατρέπει θεσμούς και αξίες. Υπονομεύει την κοινωνική συνοχή. Κατεδαφίζει κυριολεκτικά την οικονομία και την κοινωνία μας. Ποιος πολίτης σήμερα μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά; Και πράγματι, ξεπουλιέται ο τόπος, αφελληνίζεται, ξεπουλιέται στους ξένους.  

Ποιος πολίτης σήμερα γνωρίζει τι νέα μέτρα θα παρθούν σε βάρος του την επόμενη μέρα; Ποιος πολίτης δεν βλέπει τους μισθούς να εξανεμίζονται; Ποιος δεν βλέπει ότι η αγορά σβήνει, ότι καμιά νέα επένδυση δεν γίνεται, ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται και δεν πρόκειται να έρθει μ’ αυτή την κυβέρνηση, μ’ αυτή την λαίλαπα που έπληξε την χώρα;

Το κράτος είναι παράλυτο. Η εθνική οικονομία αφελληνίζεται. Ο εθνικός μας πλούτος ξεπουλιέται. Λιτότητα, ανεργία, εξόντωση, είναι το τρίπτυχο της κυβερνητικής πολιτικής για κάθε εργαζόμενο, για κάθε νέο, στην πόλη και στο χωριό, σ’ όλη την Ελλάδα. Μια είναι η προσφορά της κυβέρνησης: τα σκληρά αδιέξοδα, οι θυσίες χωρίς ελπίδα, ο εμπαιγμός του λαού. Οι νέες ιδέες ήταν μια επιταγή χωρίς αντίκρισμα. Και όλα τα «ΘΑ», ήταν ένας εμπαιγμός. Κάθε υπόσχεση και μια εξαπάτηση του λαού μας και των ψηφοφόρων. 

Για ποιο πράγμα να μιλήσουμε άραγε; Aυξάνουν τα ελλείμματα, ο πληθωρισμός, η ανεργία, η βιομηχανική παραγωγή πέφτει, η αγορά αφήνεται στην κρίση της να βουλιάζει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πια μας αμφισβητεί. Αφελληνίζεται η παραγωγική βάση της χώρας μας, αποβιομηχανοποιούνται ολόκληρες περιοχές της χώρας…

Εγκαταλείπεται κάθε κοινωνική πολιτική, κατεδαφίζονται όλες οι κοινωνικές κατακτήσεις, αποδιαρθρώνονται όλοι οι κοινωνικοί θεσμοί. Κοινωνική αδικία, εμπαιγμός, ακρίβεια, δραστική μείωση του εισοδήματος, αντικοινωνική φορολογική πολιτική. Όλα αυτά δίνουν την εικόνα της παρακμής. 

Η πολιτική της κυβέρνησης του Παπανδρέου ασχολείται μόνο με τα δημοσιονομικά ελλείμματα. Μια πολιτική που δεν αποβλέπει στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην δραστική μείωση της ανεργίας και στην εξάλειψή της. Μια πολιτική κοινωνικά άδικη.
Είδα και το βίντεο που δημοσίευσαν αλλά μ' έπιασαν τα γέλια και μετά έπεσα σε μελαγχολία. Πού απευθύνονται οι άνθρωποι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου